100 metrów dodatkowej inspiracji w showroomie Arcdeko

Patronat Homebook

100 metrów dodatkowej inspiracji w showroomie Arcdeko

Dotknąć, zobaczyć, poczuć, zainspirować się i stworzyć piękne i niepowtarzalne wnętrze. Dobrze zmapowane potrzeby projektantów i architektów skutkują rozwojem takich miejsc jak wrocławski showroom Arcdeko. Pod koniec lipca uroczyście otwarto tam nową przestrzeń ekspozycyjną.

Showroom wrocławskiej firmy ARCDEKO, jak mówią sami właściciele, został stworzony i zaprojektowany z myślą o architektach wnętrz jako przestrzeń inspiracji i miejsce pracy.  W ofercie firmy znajdują się wysokiej jakości wyselekcjonowane produkty do aranżacji i wykończenia zarówno prywatnych mieszkań, jak i przestrzeni komercyjnych.  Dzięki otwarciu nowej powierzchni i stworzeniu tam nietypowej ekspozycji, asortyment uzupełniony został o farby Van Wijhe Verf oraz podłogi drewniane Jawor Parkiet.

Współpraca z projektantami to dla nas duża przyjemność, ale i wyzwanie. Gdy cztery lata temu otwieraliśmy to miejsce wiedzieliśmy, że chcemy aby oferowane przez nas produkty jak najcelniej trafiały w potrzeby i gusta naszych klientów i partnerów. Otwarcie nowej powierzchni ekspozycyjnej jest odpowiedzią na ich rosnące potrzeby i wymagania - mówił Maciej Arciszewski, współwłaściciel firmy.

Podczas wydarzenia zespół Homebook.pl ogłosił wyniki konkursu, do którego zaprosiliśmy współpracujących z showroomem projektantów i architektów. Ich zadaniem było przesłanie prezentacji zaaranżowanego przez siebie wnętrza. Zwycięzca otrzymał bon o wartości 15 tysięcy złotych na reklamę w serwisie Homebook.pl. Najlepszy projekt przedstawiło Formea Studio. Jury konkursu wyróżniło również pracownie Lemur Architekci, Klapińska Architektura Wnętrz i Troomono. Przed publicznością wystąpiła także Aleksandra Koclejda z Homebook.pl, która przybliżyła projektantom wnętrz proces design thinking jako sposób na lepsze zrozumienie potrzeb klienta.

Dodatkowe emocje zagwarantował Mercedes Benz Duda Cars Wrocław, który wśród zaproszonych gości rozlosował Mercedesa na weekend. Podczas wydarzenia o dobre nastroje zadbały również dolnośląskie Winnice Jaworek, które raczyły gości przepysznym winem, a o pozytywną i “roślinną” atmosferę zadbał Nature Concept.

Platforma Homebook.pl objęła wydarzenie Patronatem Medialnym.

Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.