Konkurs Diament Meblarstwa 2019 czas zacząć!

Patronat Homebook

Rozpoczęło się przyjmowanie zgłoszeń do 13. edycji prestiżowego konkursu meblarskiego Diament Meblarstwa. Dla kogo 13 okaże się szczęśliwa? Przekonamy się już za kilka miesięcy.

Konkurs Diament Meblarstwa organizowany jest przez Wydawnictwo meble.pl, wydawcę miesięcznika „BIZNES meble.pl” oraz Meble.pl S.A. Zgłoszenia do 13. edycji przyjmowane są do 15 października br., tradycyjnie już w 21 kategoriach produktowych, w ramach których uczestnicy mają możliwość wyboru klasy: standard lub premium, a także w dwóch dodatkowych kategoriach (marketing i komunikacja oraz wizje), bez podziału na klasy. Natomiast w kategorii „młody design” studenci oraz ubiegłoroczni i tegoroczni absolwenci szkół i uczelni wyższych mogą zgłaszać bezpłatnie swoje projekty mebli i elementów wyposażenia wnętrz. Konkurs składa się 5 etapów.
Etap 1 trwa do 31 lipca i umożliwia promocyjny koszt zgłoszenia pierwszego produktu.

Na potrzeby konkursu wydany zostanie specjalny katalog konkursowy, w którym zaprezentowane zostaną wszystkie produkty zgłoszone do konkursu. Ponadto zapowiedzi konkursu, wyniki, jak również relację z gali finałowej, można będzie znaleźć w miesięczniku „BIZNES meble.pl”, na portalu www.biznes.meble.pl oraz na profilach: https://www.facebook.com/BIZNESmeble/  i https://www.facebook.com/diamentmeblarstwa . Patronami Honorowymi i Medialnymi

Serwis Homebook.pl objął Patronatem Medialnym 13. edycję Diamentu Meblarstwa. Zapraszamy do udziału!
SIĘGNIJ PO DIAMENT! ZWIĘKSZ WARTOŚĆ SWOICH PRODUKTÓW!
Szczegóły: www.diamentmeblarstwa.pl

Wrocławskie spotkanie z designem w galerii Domar

Pod koniec czerwca zespół Homebook.pl odwiedził 10. edycję Nocy z Designem.  Organizatorzy wydarzenia wraz z dyrektorką artystyczną – Dorotą Koziarą – przygotowali ponad 30 wystaw, warsztaty, pokazy oraz przestrzenie specjalne z ikonami polskiego wzornictwa.
100 metrów dodatkowej inspiracji w showroomie Arcdeko

Dotknąć, zobaczyć, poczuć, zainspirować się i stworzyć piękne i niepowtarzalne wnętrze. Dobrze zmapowane potrzeby projektantów i architektów skutkują rozwojem takich miejsc jak wrocławski showroom Arcdeko. Pod koniec lipca uroczyście otwarto tam nową przestrzeń ekspozycyjną.
Dzień Projektantów. Profesjonaliści na Forum Łazienka.PRO - Homebook partnerem

Łazienka staje się miejscem, w którym chcemy spędzać coraz więcej czasu. Dlatego każdy element ma w niej znaczenie. Jak projektować tę przestrzeń zgodne z duchem czasu i jak pracować z producentami? Dzień Projektantów podczas Forum ŁAZIENKA.PRO był okazja do profesjonalnych rozmów i spotkań z ekspertami w tym temacie.
Homebook patronem książki "Od inspiracji do aranżacji. Czyli jak pięknie mieszkać"

Homebook - największy w Polsce portal wnętrzarski został patronem książki Agnieszki Pasieki - Adamek "Od inspiracji do aranżacji. Czyli jak pięknie mieszkać".