Konkurs Diament Meblarstwa 2019 czas zacząć!

Patronat Homebook

Rozpoczęło się przyjmowanie zgłoszeń do 13. edycji prestiżowego konkursu meblarskiego Diament Meblarstwa. Dla kogo 13 okaże się szczęśliwa? Przekonamy się już za kilka miesięcy.

Konkurs Diament Meblarstwa organizowany jest przez Wydawnictwo meble.pl, wydawcę miesięcznika „BIZNES meble.pl” oraz Meble.pl S.A. Zgłoszenia do 13. edycji przyjmowane są do 15 października br., tradycyjnie już w 21 kategoriach produktowych, w ramach których uczestnicy mają możliwość wyboru klasy: standard lub premium, a także w dwóch dodatkowych kategoriach (marketing i komunikacja oraz wizje), bez podziału na klasy. Natomiast w kategorii „młody design” studenci oraz ubiegłoroczni i tegoroczni absolwenci szkół i uczelni wyższych mogą zgłaszać bezpłatnie swoje projekty mebli i elementów wyposażenia wnętrz. Konkurs składa się 5 etapów.
Etap 1 trwa do 31 lipca i umożliwia promocyjny koszt zgłoszenia pierwszego produktu.

Na potrzeby konkursu wydany zostanie specjalny katalog konkursowy, w którym zaprezentowane zostaną wszystkie produkty zgłoszone do konkursu. Ponadto zapowiedzi konkursu, wyniki, jak również relację z gali finałowej, można będzie znaleźć w miesięczniku „BIZNES meble.pl”, na portalu www.biznes.meble.pl oraz na profilach: https://www.facebook.com/BIZNESmeble/  i https://www.facebook.com/diamentmeblarstwa . Patronami Honorowymi i Medialnymi

Serwis Homebook.pl objął Patronatem Medialnym 13. edycję Diamentu Meblarstwa. Zapraszamy do udziału!
SIĘGNIJ PO DIAMENT! ZWIĘKSZ WARTOŚĆ SWOICH PRODUKTÓW!
Szczegóły: www.diamentmeblarstwa.pl
Na Twój adres e-mail została wysłana prośba o potwierdzenie subskrypcji.