Wydarzenie Home & Garden Products Marketing to jedyne na rynku spotkanie w całości dedykowane praktykom, odpowiedzialnym za działania marketingowe a dokładnie strategie komunikacyjne, promocyjne oraz budowę wizerunku marek w niezwykle gwałtownie rozwijającym się i modnym sektorze wyposażenia wnętrz. Unikalną wartością Forum jest jego sprofilowanie wyłącznie na tę branżę: produktów stosunkowo drogich, rzadko kupowanych i wymagających znajomości zagadnień technicznych, których promowanie B2B i B2C rządzi się zupełnie odmiennymi od innych sektorów prawami.
4.jpg3.jpg2.jpg1.jpg
Konsumenci w dzisiejszych czasach na bieżąco śledzą trendy, rośnie ich wiedza, stają się coraz bardziej świadomi i wymagający. Dokładnie wiedzą, jak sprawić aby cztery ściany przekształcić w DOM. Firmy z branży H&G chcąc realizować cele i strategie biznesowe muszą decydować się na innowacje i zmianę w działaniach marketingowych. Case study takich działań przedstawią podczas Forum przedstawiciele takich marek jak: IKEA, ALLEGRO, VOX, CERAMIKA PARADYŻ, GEBERIT, OKNOPLAST, AGATA, AMICA, WESTWING HOME & LIVING i inni. Wydarzenie dzięki obecności praktyków, kluczowych graczy na rynku daje uczestnikom okazję do pogłębionej i spójnej dyskusji w gronie branżowych ekspertów.
Celem spotkania jest otwarta, interaktywna wymiana doświadczeń i inspiracji prowadząca do zbudowania spójnej, wielokanałowej komunikacji oraz wizerunku wokół własnych marek by usprawnić skuteczność dotarcia do coraz bardziej wymagającego i świadomego Klienta, zarówno B2B jak i B2C.Forum Home & Garden Products Marketing odbędzie się w dniach 23-24 listopada 2017r. w Warszawskim Centrum EXPO XXI. Rejestracji udziału można dokonać na stronie: www.marketing-home.pl

Organizatorem Forum jest firma Blue Business Media – lider polskiej profesjonalnej branży konferencyjnej, który w skali roku organizuje około 50 wydarzeń gromadzących od 100 do 1200 top managerów z najważniejszych poziomów zarządczych. W ciągu 8 lat działalności na polskim rynku spotkania organizowane przez BBM zgromadziły ponad 23 000 uczestników z 3400+ firm, w tym przedstawicieli 85 na 100 największych firm w Polsce (według wartości przychodów).

Homebook.pl to nowoczesna platforma internetowa skupiająca entuzjastów i profesjonalistów projektowania wnętrz. To miejsce w sieci, które pomaga w urządzeniu wymarzonego domu lub ogrodu. Na stronie Homebook.pl można znaleźć setki tysięcy produktów, prawie milion inspiracyjnych zdjęć, porady, trendy i bazę specjalistów  z branży. Wszystko w jednym miejscu i bez wychodzenia z domu!

Dziesiąta edycja Targów Rzeczy Ładnych - Homebook Patronem

Dziesiąta edycja Targów Rzeczy Ładnych odbędzie się w dniach 2-3 grudnia 2017 w budynku ETHOS przy placu Trzech Krzyży w Warszawie. Będzie ona wyjątkowa nie tylko ze względu na jubileusz, ale także na padające kolejne rekordy. Podczas targów zaprezentuje się aż 185 marek i projektantów, w tym aż 50 debiutów. Do dyspozycji odwiedzających i wystawców po raz pierwszy oddano przestrzeń prawie 4 tysięcy metrów, rozlokowaną na dwóch poziomach.

MEETBLOGIN 2017 - Homebook Patronem

W dniach 7-8/10/2017 odbyła się już piąta edycja MEETBLOGIN, ogólnopolskiego zjazdu blogerów wnętrzarskich w ramach prestiżowej imprezy Lodz Design Festival. Inicjatorem i pomysłodawcą oraz głównym organizatorem jest Ula Michalak, stylistka i autorka bloga interiorsdesignblog.com.
Album Homebook Design vol. 4 - Premiera 13 września 2017

Wybierz się w podróż po inspirujących wnętrzach! Obejrzyj 30 wyjątkowych projektów najlepszych polskich pracowni w unikatowym albumie Homebook Design vol. 4. To jedyna na naszym rynku, cykliczna publikacja, która podsumowuje polskie trendy w projektowaniu wnętrz.