Wydarzenie Home & Garden Products Marketing to jedyne na rynku spotkanie w całości dedykowane praktykom, odpowiedzialnym za działania marketingowe a dokładnie strategie komunikacyjne, promocyjne oraz budowę wizerunku marek w niezwykle gwałtownie rozwijającym się i modnym sektorze wyposażenia wnętrz. Unikalną wartością Forum jest jego sprofilowanie wyłącznie na tę branżę: produktów stosunkowo drogich, rzadko kupowanych i wymagających znajomości zagadnień technicznych, których promowanie B2B i B2C rządzi się zupełnie odmiennymi od innych sektorów prawami.
4.jpg3.jpg2.jpg1.jpg
Konsumenci w dzisiejszych czasach na bieżąco śledzą trendy, rośnie ich wiedza, stają się coraz bardziej świadomi i wymagający. Dokładnie wiedzą, jak sprawić aby cztery ściany przekształcić w DOM. Firmy z branży H&G chcąc realizować cele i strategie biznesowe muszą decydować się na innowacje i zmianę w działaniach marketingowych. Case study takich działań przedstawią podczas Forum przedstawiciele takich marek jak: IKEA, ALLEGRO, VOX, CERAMIKA PARADYŻ, GEBERIT, OKNOPLAST, AGATA, AMICA, WESTWING HOME & LIVING i inni. Wydarzenie dzięki obecności praktyków, kluczowych graczy na rynku daje uczestnikom okazję do pogłębionej i spójnej dyskusji w gronie branżowych ekspertów.
Celem spotkania jest otwarta, interaktywna wymiana doświadczeń i inspiracji prowadząca do zbudowania spójnej, wielokanałowej komunikacji oraz wizerunku wokół własnych marek by usprawnić skuteczność dotarcia do coraz bardziej wymagającego i świadomego Klienta, zarówno B2B jak i B2C.Forum Home & Garden Products Marketing odbędzie się w dniach 23-24 listopada 2017r. w Warszawskim Centrum EXPO XXI. Rejestracji udziału można dokonać na stronie: www.marketing-home.pl

Organizatorem Forum jest firma Blue Business Media – lider polskiej profesjonalnej branży konferencyjnej, który w skali roku organizuje około 50 wydarzeń gromadzących od 100 do 1200 top managerów z najważniejszych poziomów zarządczych. W ciągu 8 lat działalności na polskim rynku spotkania organizowane przez BBM zgromadziły ponad 23 000 uczestników z 3400+ firm, w tym przedstawicieli 85 na 100 największych firm w Polsce (według wartości przychodów).

Homebook.pl to nowoczesna platforma internetowa skupiająca entuzjastów i profesjonalistów projektowania wnętrz. To miejsce w sieci, które pomaga w urządzeniu wymarzonego domu lub ogrodu. Na stronie Homebook.pl można znaleźć setki tysięcy produktów, prawie milion inspiracyjnych zdjęć, porady, trendy i bazę specjalistów  z branży. Wszystko w jednym miejscu i bez wychodzenia z domu!

Dzień Projektantów. Profesjonaliści na Forum Łazienka.PRO - Homebook partnerem

Łazienka staje się miejscem, w którym chcemy spędzać coraz więcej czasu. Dlatego każdy element ma w niej znaczenie. Jak projektować tę przestrzeń zgodne z duchem czasu i jak pracować z producentami? Dzień Projektantów podczas Forum ŁAZIENKA.PRO był okazja do profesjonalnych rozmów i spotkań z ekspertami w tym temacie.
Pięć lat inspiracji – portal Homebook obchodzi 5 urodziny

Portal Homebook, będący liderem na polskim rynku e-commerce w kategorii Dom i Wnętrze, obchodzi swoje piąte urodziny. Jak podkreślają założyciele platformy, był to niezwykły czas, który umożliwił im stworzenie szczególnego miejsca w sieci. Obecnie serwis co miesiąc odwiedza aż 4 miliony użytkowników, poszukujących pomocy w urządzeniu wymarzonych wnętrz i ogrodów.
Homebook patronem książki "Od inspiracji do aranżacji. Czyli jak pięknie mieszkać"

Homebook - największy w Polsce portal wnętrzarski został patronem książki Agnieszki Pasieki - Adamek "Od inspiracji do aranżacji. Czyli jak pięknie mieszkać".
Zacznij od wnętrz w Poznaniu! Targi MEBLE Polska, Home Decor i arena DESIGN - Homebook Partnerem Medialnym

W dniach 6-9.03.2018 Międzynarodowe Targi Poznańskie zapraszają na kolejną edycję Home Decor, MEBLE Polska i arena DESIGN - największych w Polsce targów meblowych, urządzania wnętrz i tych poświęconych wzornictwu.

Odświeżony serwis Homebook. Nowe logo lidera w branży wnętrzarskiej

Serwis Homebook.pl odświeżył szatę graficzną, wprowadzając nową identyfikację wizualną.