Dziesiąta edycja Targów Rzeczy Ładnych - Homebook Patronem

Dziesiąta edycja Targów Rzeczy Ładnych odbędzie się w dniach 2-3 grudnia 2017 w budynku ETHOS przy placu Trzech Krzyży w Warszawie. Będzie ona wyjątkowa nie tylko ze względu na jubileusz, ale także na padające kolejne rekordy. Podczas targów zaprezentuje się aż 185 marek i projektantów, w tym aż 50 debiutów. Do dyspozycji odwiedzających i wystawców po raz pierwszy oddano przestrzeń prawie 4 tysięcy metrów, rozlokowaną na dwóch poziomach.

Targi Rzeczy Ładnych to miejsce, gdzie znajduje się szeroki wybór polskich mebli, lamp, ceramiki, plakatów, tekstyliów, zabawek - i innych przedmiotów do domu zaprojektowanych z myślą o użytkownikach ceniących sobie piękno. Tym, co wyróżnia Targi jest unikalność prezentowanych produktów, ponieważ większość z nich wytwarzana jest ręcznie, w limitowanych, krótkich seriach, przy wykorzystaniu wysokiej jakości materiałów, niepowtarzalnych wzorów i nieograniczonej wyobraźni ich Twórców. Polski design już dawno nie miał się tak dobrze!
Targi Rzeczy Ładnych mają rozbudzać apetyt Polaków na piękne i funkcjonalne przedmioty wykonane z najwyższą starannością. Jej twórcy wierzą, że wszystko co nas otacza, wpływa na naszą codzienność i samopoczucie.

Mówi się, że esencją każdego dobrze zaprojektowanego przedmiotu jest historia, która stoi za jego twórcą. Targi Rzeczy Ładnych to miejsce, w którym chcemy tę historię opowiedzieć. Kiedy 4 lata temu po raz pierwszy nieśmiało zaprosiliśmy Was na TRŁ, nie mieliśmy pojęcia, że będzie to przygoda naszego życia. Nie mogliśmy nawet marzyć, że poznamy setki tak zdolnych ludzi, że dziesiątki tysięcy Polaków zaufają nam i co pół roku tak tłumnie stawią się w poszukiwaniu nowego designu i że będziemy mogli z dumą spotykać się z Wami w najbardziej prestiżowych miejscach Warszawy. I wiecie co - nie zamierzamy się zatrzymać!

ORGANIZATORZY TARGÓW, AJKA MROCZKOWSKA, ANNA PRUSZYŃSKA I PAWEŁ STREMSKI

Ostatnia, wiosenna edycja Targów Rzeczy Ładnych przyciągnęła ponad 9 tysięcy zachwyconych zwiedzających i zaowocowała rekordowymi wynikami sprzedaży. Najbliższa edycja odbędzie się w weekend 2 i 3 grudnia - na tyle wcześnie, by targowe zakupy nie pokrzyżowały przedświątecznych planów, a jednocześnie na tyle blisko Świąt, by na Targach zrobić już prezenty dla najbliższych. Więcej na targirzeczyladnych.pl.

Dzień Projektantów. Profesjonaliści na Forum Łazienka.PRO - Homebook partnerem

Łazienka staje się miejscem, w którym chcemy spędzać coraz więcej czasu. Dlatego każdy element ma w niej znaczenie. Jak projektować tę przestrzeń zgodne z duchem czasu i jak pracować z producentami? Dzień Projektantów podczas Forum ŁAZIENKA.PRO był okazja do profesjonalnych rozmów i spotkań z ekspertami w tym temacie.
Pięć lat inspiracji – portal Homebook obchodzi 5 urodziny

Portal Homebook, będący liderem na polskim rynku e-commerce w kategorii Dom i Wnętrze, obchodzi swoje piąte urodziny. Jak podkreślają założyciele platformy, był to niezwykły czas, który umożliwił im stworzenie szczególnego miejsca w sieci. Obecnie serwis co miesiąc odwiedza aż 4 miliony użytkowników, poszukujących pomocy w urządzeniu wymarzonych wnętrz i ogrodów.
Homebook patronem książki "Od inspiracji do aranżacji. Czyli jak pięknie mieszkać"

Homebook - największy w Polsce portal wnętrzarski został patronem książki Agnieszki Pasieki - Adamek "Od inspiracji do aranżacji. Czyli jak pięknie mieszkać".
Zacznij od wnętrz w Poznaniu! Targi MEBLE Polska, Home Decor i arena DESIGN - Homebook Partnerem Medialnym

W dniach 6-9.03.2018 Międzynarodowe Targi Poznańskie zapraszają na kolejną edycję Home Decor, MEBLE Polska i arena DESIGN - największych w Polsce targów meblowych, urządzania wnętrz i tych poświęconych wzornictwu.