Album Homebook Design vol. 4 - Premiera 13 września 2017

Wybierz się w podróż po inspirujących wnętrzach! Obejrzyj 30 wyjątkowych projektów najlepszych polskich pracowni w unikatowym albumie Homebook Design vol. 4. To jedyna na naszym rynku, cykliczna publikacja, która podsumowuje polskie trendy w projektowaniu wnętrz.

Album do zakupienia na www.homebookdesign.pl
Album Homebook Design vol. 4

Homebook Design to publikacja, która powstała z połączenia miłości do pięknych wnętrz i potrzeb osób szukających inspiracji do urządzenia własnych czterech kątów. 13 września ukaże się na rynku już czwarta edycja albumu, który pokazuje jak można urządzić mieszkanie: oryginalnie, a zarazem wygodne i funkcjonalne.
Homebook Design vol. 4 zawiera zestawienie 30 projektów najlepszych polskich pracowni współpracujących z serwisem Homebook.pl, które zachwycają oryginalnością, pomysłowością oraz świetnym designem. Zamieszczone fotografie przedstawiają stylowe wnętrza zarówno małych kawalerek, mieszkań w blokach, jak i dużych domów, prezentując niezwykłą różnorodność zastosowanych rozwiązań oraz wyznaczając aktualne trendy wnętrzarskie. Każdy projekt jest inny, każdy inspiruje, każdy jest odpowiedzią na realne potrzeby i oczekiwania właścicieli, które opisane zostały na stronach otwierających prezentowane projekty.

Jako projektant doceniam piękno sztuki, designu i wystroju wnętrz, ponieważ nie tylko wpływają one na jakość życia, ale są też świetną inspiracją dla moich własnych projektów. Sztuki wizualne zawsze miały na mnie bardzo duży wpływ, może dlatego bez nich moda dla mnie nie istnieje. Pasjami kupuję albumy z malarstwem, fotografią, architekturą wnętrz. Album Homebook Design jest takim zbiorem inspiracji, niekiedy gotowych rozwiązań. Doskonale odzwierciedla trendy panujące w modzie, architekturze oraz obrazuje różnorodność stylów.

Dobrze zaprojektowane wnętrza mieszkań, tak samo jak ubrania, powinny odzwierciedlać charakter ich użytkowników, budować poczucie komfortu i zwyczajnie zachwycać swoim pięknem. Jeśli szukacie własnych inspiracji i pomysłów na aranżację swoich prywatnych przestrzeni życiowych, sięgnijcie po album Homebook Design. Polecam.

Tomasz Ossoliński, Projektant, kolekcjoner albumów

Patroni wydania:

patroni homebookdesign.jpg

Wydawca: Homebook.pl - nowoczesna platforma internetowa skupiająca entuzjastów i profesjonalistów projektowania wnętrz. To miejsce w sieci, które pomaga w urządzeniu wymarzonego domu lub ogrodu. Na stronie Homebook.pl można znaleźć setki tysięcy produktów, prawie milion inspiracyjnych zdjęć, porady, trendy i bazę specjalistów  z branży. Wszystko w jednym miejscu i bez wychodzenia z domu.

Odświeżony serwis Homebook. Nowe logo lidera w branży wnętrzarskiej

Serwis Homebook.pl odświeżył szatę graficzną, wprowadzając nową identyfikację wizualną.
Dziesiąta edycja Targów Rzeczy Ładnych - Homebook Patronem

Dziesiąta edycja Targów Rzeczy Ładnych odbędzie się w dniach 2-3 grudnia 2017 w budynku ETHOS przy placu Trzech Krzyży w Warszawie. Będzie ona wyjątkowa nie tylko ze względu na jubileusz, ale także na padające kolejne rekordy. Podczas targów zaprezentuje się aż 185 marek i projektantów, w tym aż 50 debiutów. Do dyspozycji odwiedzających i wystawców po raz pierwszy oddano przestrzeń prawie 4 tysięcy metrów, rozlokowaną na dwóch poziomach.

MEETBLOGIN 2017 - Homebook Patronem

W dniach 7-8/10/2017 odbyła się już piąta edycja MEETBLOGIN, ogólnopolskiego zjazdu blogerów wnętrzarskich w ramach prestiżowej imprezy Lodz Design Festival. Inicjatorem i pomysłodawcą oraz głównym organizatorem jest Ula Michalak, stylistka i autorka bloga interiorsdesignblog.com.